Succes Leesmappen

De goedkoopste Leesmappen

Succes leesmappen heeft weer een super actie! Bij een abonnement van 104 weken op onze leesmap krijgt u een Denver DAB36+ – Digitale Radio – DAB+ & DAB kado!De Denver DAB36+ DAB+ & DAB Digital radio Wood is een ouderwets ogende radio met alle moderne functies die je nodig hebt. Je kunt zelfs je smartphone aan de radio koppelen via Bluetooth. Je hebt verder keuze uit fm-radio of elke muziekdrager die je via de aux-ingang kunt aansluiten. De stijlvolle houten behuizing, kenmerkende grill en grote draaiknoppen maken deze radio een moderne klassieker. Deze digitale radio is verbazingwekkend veelzijdig. Het design is uit de tijd van krakende radiozenders, maar de techniek aan de binnenkant is helemaal van nu. Koppel je Bluetooth apparaat aan de radio en stream zo muziek naar de speakers. De radio doet ook dienst als wekker. Kies of je gewekt wordt door de radio, of door het wekkergeluid.
Bekijk hier onze mappen!

Lees Meer

Succes leesmappen heeft weer een super actie! Bij een abonnement van 104 weken op onze leesmap krijgt u een Tristar hetelucht friteuse kado! De Tristar FR-6989 Crispy Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Voor een extra krokant resultaat kun je de in hoogte verstelbare grillplaat gebruiken.Dankzij het slimme design van de Tristar Crispy Fryer is deze extra compact waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Met een inhoud van 3.5 liter heeft hij toch een grote capaciteit en kun je bijvoorbeeld vier porties friet in één keer bakken. Je kunt allerlei maaltijden bereiden in de air fryer door middel van frituren, grillen, roosteren of bakken. Zo kun je de meest uiteenlopende gerechten bereiden: van muffins, koekjes en broodjes tot kippenpootjes, aardappeltjes, groenten en vis. Het gebruik van de Tristar Crispy Fryer is zeer eenvoudig. Door middel van twee draaiknoppen voor tijd en temperatuur kun je alle gewenste standen kiezen en deze aanpassen aan je gerecht. De temperatuur kan worden ingesteld van 80⁰C tot 200⁰C en de timer met signaal tot 30 minuten. Dankzij de technologie waarbij hete lucht op hoge snelheid rond gaat en de innovatieve grillplaat heb je een heel knapperig resultaat zonder olie of met een klein beetje olie, extra gezond dus!
Bekijk hier onze mappen!

Lees Meer

Het weer wordt minder en de dagen weer korter. Tijd voor een heerlijke leesmap van Succes Leesmappen. Wij hebben de beste bladen voor u geselecteerd en in een betaalbare map gestopt. Maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen welke bladen er in uw persoonlijke map moeten. Bel direct onze klantenservice op nummer 024 378 3876. Of vul ons online formulier in! Succes Leesmappen is al meer dan 40 jaar uw vriend in leesplezier.

Lees Meer

Zelf de tijdschriften kiezen die u graag leest! Nu is het mogelijk bij Succes leesmappen. Stel een leesmap samen met minimaal 3 tot maximaal 5 tijdschriften die wij wekelijks bij u thuis afleveren. Kunt u niet kiezen? Wij hebben drie mappen voor u samengesteld die prima aansluiten bij uw leesbehoefte. Bel direct onze klantenservice op nummer 024 378 3876. Of vul ons online formulier in! Succes Leesmappen is al meer dan 40 jaar uw vriend in leesplezier.

Lees Meer

Welkom op de nieuwe website website van Succes Leesmappen. Op onze vernieuwde site hebben wij ons volledig gericht op duidelijke informatie over onze leesmappen. Door een https-verbinding te gebruiken is het niet mogelijk om de communicatie met een webserver te bekijken of te veranderen, omdat de overdracht van gegevens is versleuteld. Wij houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens en andere toepasselijke wetgevingen omtrent de verwerking van persoonsgegevens. Uiteraard bieden wij u ook nog onze ouderwetse service! Voor vragen kunt u ons altijd bellen op nummer 024 378 38 76.

Lees Meer